Condicions de serveis

CONDICIONS I SERVEIS

 

En compliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de Juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico ("LSSICE"), posem a la seva disposició les condicions de venda relatives al preu dels productes / serveis que s'ofereixen a través del web

Territori d'Aplicació
El lloc web www.ordelterme.com només permet la compra de productes que es lliuraran dins la península Ibèrica. Si volen realitzar una comanda amb lliurament fora del territori peninsular, només ha de posar-se en contacte amb les nostres oficines a través del telèfon: (+34) 34 973 133 143 o mitjançant correu electrònic: coop.bovera@ordelterme.com

La política d'impostos i despeses d'enviament queda especialment exclosa de qualsevol comanda rebuda des d'altres territoris.

Preus
Els preus dels productes apareixen sempre amb els corresponents impostos aplicables en cada moment i concretament amb el corresponent percentatge d'I.V.A. --.
Cooperativa del Camp de Bovera es reserva el dret a modificar els preus a la seva discreció i sense avís previ.

Despeses d'enviament
Les despeses d'enviament segueixen la següent taula:
• fins a 159,99 euros: 9,50 euros (IVA inclòs)
• entre 160 i 239,99 euros: 13,50 euros (IVA inclòs)
• a partir de 240 euros: ports gratuïts (península)

Terminis de Lliurament
El lliurament es realitza un cop a la setmana, per tant, el lapse de temps entre la realització de la comanda i el lliurament d'aquesta, pot variar en funció del dia de la setmana en què s'efectuï.

Les condicions i terminis de lliurament poden veure's alterades per circumstàncies de força major o de calendari, com per exemple la convocatòria de vagues en el sector del transport o la celebració de festes de caràcter provincial, regional o nacional.

Devolucions i Reclamacions
Per qualsevol devolució o reclamació Cooperativa del Camp de Bovera aplicarà la legislació vigent en cada moment.
Cooperativa del Camp de Bovera no atendrà devolucions de productes oberts o manipulats a no ser que en la seva obertura s'apreciés defecte en les condicions de l'article que poguessin afectar el seu consum.

Les devolucions seran acceptades per qualsevol dels següents casos:
• Desperfectes en el transport
• Producte en mal estat no detectat per nosaltres

Per efectuar qualsevol reclamació o devolució poden contactar amb nosaltres mitjançant correu electrònic: coop.bovera@ordelterme.com o telèfon: +34 973 133 143

Cooperativa del Camp de Bovera intentarà en primera instància canviar els productes tornats. Si no ens és possible, s'abonarà l'import.

Als efectes del que estableix la Llei de consumidors i dret de desistiment s'informa els usuaris que disposen d'un termini de set dies hàbils des de la recepció de la mercaderia per executar el dret de desistiment en els casos que estableix la llei.
El nostre compromís és atendre qualsevol reclamació dels nostres clients amb la intenció d'assolir un elevat nivell de satisfacció.